Ele Yoga logo

Eleyoga's Quarantaine Yoga

Helaas is de studio van Eleyoga momenteel gesloten. Toch heb ik wat bedacht om jou nog steeds yogalessen en rust te verzorgen, voor thuis met je gezin of alleen.

***Voel je weer gebalanceerd en heerlijk in je vel tijdens deze uitdagende tijd tot 1 juni met Eleyoga's Quarantine Yoga.***


Wat krijg je?

Elke week een nieuwe yogavideo van 30 minuten en meditatie die voor iedereen toegankelijk is. Aangezien je thuis bent, kun je de les met je hele gezin doen als je dat leuk vindt. Je krijgt iedere week een link opgestuurd van de video met een wachtwoord. Deze video is een week beschikbaar en je kunt de les zo vaak doen als je zelf wilt.

Investering

Voor Eleyoga klanten is dit programma geheel gratis. Mocht je (nog) geen lid zijn bij Eleyoga en hier aan mee willen doen, betaal je een EARLY BIRD prijs als je je voor 1 april aanmeldt van 11 euro voor de maand april, vanaf mei wordt dit 22 euro als je besluit om door te gaan. Indien je je nà 1 april aanmeldt, dan is de investering per maand ook 22 euro. Meld je dus op tijd aan!

Het resultaat

Yoga kalmeert je zenuwstelsel, zorgt voor meer mentale rust en een gevoel van vreugde en balans. Het geeft ook je immuunsysteem een boost, iets wat je in deze tijd vast goed kunt gebruiken.

Meld je aan

Vul hiernaast je gegevens en je krijgt alle informatie hoe je je aan moet melden.

Ja, ik wil meer info!

Versturen

De voordelen van Yoga op een rijtje

• Stressvermindering (yoga verzacht de symptomen van angst, depressie, vermoeidheid, astma en slapeloosheid)
• Flexibiliteit neemt toe
• Spieropbouw
• Pijnverlichting
• Creëer balans tussen lichaam en geest

• Goed voor je lichaam van binnen, bijvoorbeeld voor het zenuwstelsel, je klieren, organen, chakra’s (energiecentra in het lichaam), gewrichten, immuunsysteem, bloedsomloop en je spijsvertering.
• Verbeterde ademhaling
• Verbeterde concentratie, coördinatie en reactiesnelheid
• Innerlijke rust

Waarom Yoga Schiedam

Waarom Yoga?

We leven in een hele drukke maatschappij waarin we van alles tegelijk willen: een carrière, een gezin, de nieuwste gadgets, kleding, etcetera.  Kortom: er blijft maar weinig tijd voor onszelf over. Het woord Yoga betekent verbinding, maar dan de verbinding met onze ware zelf.

schiedam yoga

Kom tot rust

Bij mijn yogalessen kom je helemaal terug tot jezelf. Wat je gedaan hebt, nog moet doen of wat anderen doen is tijdens de les niet belangrijk, het leren leven en voelen in het moment van nu. Bovendien bevordert yoga onze focus en concentratie. 

Balans yoga schiedam

Vindt balans

Yoga is goed voor je gehele zenuwstelsel, klieren, organen, chakra’s, gewrichten, immuunsysteem en bloedsomloop. Tevens wordt je lichaam sterker en flexibeler en zorgt yoga  voor het vinden van een balans tussen lichaam en geest.